Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Olieraffinaderij - Schip aan Nigeria
Evenementen
Contacteer ons

Olieraffinaderij - Schip aan Nigeria

2020-08-07

Latest company news about Olieraffinaderij - Schip aan Nigeria

 

laatste bedrijfsnieuws over Olieraffinaderij - Schip aan Nigeria  0

De olie raffineert machine

 

Van de het materiaalaardnoot van de tafelolieraffinaderij van de de olieproductiepalmolie de de raffinagemachine wordt gewoonlijk geraffineerd op de ruwe olie, de aanwezigheid van onzuiverheden in de olie, niet alleen beïnvloed de waarde van olie en veilige opslag, maar ook moeilijk aan diep-verwerkt, maar raffinage, niet worden alle onzuiverheden in de olie verwijderd zoals gossypol, proteïne, phospholipids, slijm, water, enz., en de voordelige onzuiverheden, zoals tocoferol, sterol etc., zouden moeten worden behouden om het verlies van onzuiverheden in het voedsel, de opslag, de industriële productie en schadelijke andere te vermijden.

Daarom volgens verschillend vereisten en gebruik, ongewenst zal zijn en de schadelijke onzuiverheden van het vet uit om met bepaalde normen van geraffineerde olie verenigbaar te zijn, is het doel van olieraffinage.

 

Henan Lewin Machinery

E-mail: hnlewin@hotmail.com

WhatsApp: +86 13526696760

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De industriële Machine van de Oliepers Leverancier. Copyright © 2019-2023 industrialoilpressmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.