Bericht versturen
Huis >

Henan Lewin Industrial Development Co., Ltd Bedrijfprofiel

Henan Lewin Industrial Development Co., Ltd
Henan Lewin Industrial Development Co., Ltd
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur , Handelsmaatschappij

Merken:

LeWin

Nr van Werknemers::

100~120

Jaarlijkse Verkoop::

18000000-20000000

Gevestigd jaar::

1998

De uitvoerpc::

70% - 80%

Inleiding

Sinds 1998, Henan Lewin Industrial Development Co. , Werd Ltd gevonden officieel onder Henan-Bedrijvenregistratie wordt geregistreerd. Het is een firma die de capaciteit voor Vervaardiging, Onderzoek & Ontwikkeling, Verkoop en de Uitvoer heeft. Onze hoofdproducten zijn de hydraulische machine van de oliepers, de spiraalvormige machine van de oliepers, het bijkomende materiaal voor de machine van de oliepers en andere machines.

Onze machine heeft uitgevoerd naar Amerika, Europa, Afrika en Azië, gekregen zeer goede reputatie en van klanten teruggekoppeld.

China Henan Lewin Industrial Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Henan Lewin Industrial Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Service

Wij kunnen schikken om onze fabriek aanbieden en te bezoeken, klant kent laten de gehele productieprocedure van de machines. Wij hebben steekproefmachines in onze workshop, kunnen de testende dienst aanbieden om al verrichtingsprocedure te tonen.

 

Vóór de orde, kan onze professionele ingenieur de beste oplossing volgens klantenverzoek aanbieden, adviseert de juiste machine beschouwend aan onze 20 jaar ervarings in olieveld.

 

Wij hebben bouwstijl een lang zakenrelatie schip met de kwaliteitscargadoren in hoofdhaven van China, bieden wij de snellere en veilige verzending voor al klant aan. Help de klant de winst door onze machine zo spoedig mogelijk worden.

 

Onze de aanbiedingstechnische ondersteuning van het de dienstteam, videosteun en 7x24-uren online dienst, ook onze ingenieur kunnen naar het buitenland gaan aan te installeren en de opleiding, klant laten heeft geen om het even welke zorgen na orde. 

 

 

 

Geschiedenis

Sinds 1998, Industrieel de Ontwikkelingsco. dat van Henan Lewin, werd Ltd gevonden officieel onder Henan-Bedrijvenregistratie wordt geregistreerd. Het is een firma die de capaciteit voor Vervaardiging, Onderzoek & Ontwikkeling, Verkoop en de Uitvoer heeft. Onze hoofdproducten zijn de hydraulische machine van de oliepers, de spiraalvormige machine van de oliepers, het bijkomende materiaal voor de machine van de oliepers en andere machines.


Lewin is gewijd aan het onderzoek en vervaardiging van korrel en de oliemachines ongeveer 20 die jaar, door wetenschappelijke onderzoekinstituten en universiteiten wordt de gesteund, keuren de geavanceerde technologie goed in binnen- en buitenland, bouwen een gehele productielijn voor de machine van de oliepers. En heeft onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, werd het product toegekend „Nationale het productkwaliteit van de landbouwmachinesbevordering en ging het bekende merk van de veiligheidsbescherming“, „Henan-Provincietoekenning voor de Speciale Prijs van de Landbouwmachinesbevordering“, Ministerie van Landbouw de schattingsproducten van de landbouwmachinesbevordering, ondernemingen de „ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem“ over. De perfecte productkwaliteit en het best na de verkoopdienst systeem maakt onze machines zeer goede reputatie over de hele wereld worden.


De kwaliteitsproducten, de Beste dienst heten over de hele wereld de klant welkom.

Ons Team

Onze die fabriek door wetenschappelijke onderzoekinstituten en universiteiten wordt gesteund, keurt de geavanceerde technologie goed in binnen- en buitenland, bouwt een uitstekende R&D-deparment. Dit team maakt ons materiaal houdend geoptimaliseerd.

 

Prodcutionteam 5 plaatst grotere draaibank, 4 reeksen CNC materiaal, 5 van de lassenreeksen machine, 2 reeksen die systeem en ander materiaal, meer 100 geschoolde arbeiders, 3 die workingshops schilderen van onze productiedeparment wordt gemaakt. Allen meest alle belangrijkste die delen van de machine door ons wordt gemaakt, bieden de grote delen voor de gehele machine aan. 

 

Nadat meer dan 20 jaar vervaardiging en verkoop de ervaring en betreffende aan de markt terugkoppelt, bouwen wij een zeer strikt systeem voor kwaliteitscontrole. Elke machine zou het strikte testen vóór levering moeten overgaan, ervoor zorgen werkt het zonder enig probleem.

 

Onze hoogte - het team van de kwaliteitsnaverkoop biedt 7x24-uren de online dienst aan, goed doen bekwame wokers het sneller en betere werk. Zij zijn klaar om u op elk ogenblik te onderhouden. Wij hebben ook beroep het Mechanische Ingenieursteam beste oplossing beschouwend aan verschillend verzoek kan aanbieden, ook ermee in stemmen wij om voor installatie en opleiding naar het buitenland te gaan. 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De industriële Machine van de Oliepers Leverancier. Copyright © 2019-2023 industrialoilpressmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.