Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Het bedrijfproducten van Lewinmachines--de machine van de schroefpers
Evenementen
Contacteer ons

Het bedrijfproducten van Lewinmachines--de machine van de schroefpers

2023-03-25

Latest company news about Het bedrijfproducten van Lewinmachines--de machine van de schroefpers

ons bedrijf is Co. van de de machines industrieel ontwikkeling van Henan Lewin, Ltd.

 

De belangrijkste producten zijn: 6YL de reeksen schroeven de machine van de oliepers, automatische hydraulische oliepers, (arachideoliepers, sojaoliepers, de pers van de zonnebloemolie, de pers van de raapzaadolie, de persmachine van de sesamolie, de pers van de kokosnotenolie en) ander professioneel materiaal van de oliepers. Onze 6YL-de oliepers van de reeksschroef kan pinda's, sojabonen, mosterdzaden, raapzaden, lijnzaad, kokosnoten, zonnebloemzaden, vlas, theezaden en andere gewassen drukken. onze machine is mutifunctionmateriaal.

 

Tegelijkertijd, hebben wij ook materiële roosterende machine (grill voor hete pers), Automatische het voeden machine, pindaschiller, schilmachine, plaat en de pers van de kaderfilter, raffinerende machine en het vullen machine ontwikkeld en geproduceerd. dan de pers van de schroefolie en van de oliepers kan het ondersteunende materiaal hoge graad van automatisering, eenvoudige verrichting bereiken, en u kunt de machinetemperatuur plaatsen en andere functies gebruiken.

 

Wij kunnen u van een volledige productielijn voorzien, alstublieft onze klantenservice voor een citaat contacteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het bedrijfproducten van Lewinmachines--de machine van de schroefpers  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De industriële Machine van de Oliepers Leverancier. Copyright © 2019-2023 industrialoilpressmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.